STORITVE

Vsklopu storitev nudimo celovite rešitve za vse vrste elektro inštalacij, od napeljav do popravil ter poskrbimo tudi za vzdrževanje poslovnih prostorov in meritve elektro inštalacij. Delujemo na področju elektro inštalaterskih del in led tehnike

Tekom našega obstoja smo si ustvarili veliko referenc najrazličnejših projektov na vseh področjih. Nudimo hitro in kvalitetno izvedbo vseh del.

Elektroinštalacije

Poleg izvajanja elektro inštalacijskih del opravljamo tudi ostale storitve. V našem podjetju vam lahko ponudimo tudi svetovanje pri projektiranje elektro inštalacij, električne meritve ter vzdrževanje električnih inštalacij.

Električni stroji in naprave

V sklopu del vam nudimo priklop električnih aparatov, popravilo strojev ter namestitev in servis klimatskih naprav. Nudimo tudi izvedbo računalniških mrež, montažo ter priklop kamer ter hišnih alarmnih naprav.

Računalniške mreže

Nudimo celotno izvedbo računalniških mrež v vaših poslovnih, trgovskih ali zasebnih objektih. Pomagamo pri načrtovanju računalniških mrež in izvajamo finalizacijo internetnega omrežja za vaše poslovne ali osebne potrebe.

Alarmni sistemi

Izvajamo načrtovanje, vzpostavitev in vzdrževanje alarmnih sistemov za vaše poslovne, industrijske ali zasebne objekte. Po dogovoru s stranko izbiramo optimalne rešitve različnih proizvajalcev alarmnih sistemov.

Meritve električnih inštalacij

Kvalitetno izvedemo vse vrste meritev električnih instalacij po uradnih predpisih in smernicah. Naši kvalificirani elektromonterji bodo za vas izvedli meritev, vam pripravili poročilo in vam tudi svetovali.

Elektro omarice

Vgradimo in kompletno prevežemo elektro omare na domačih in poslovnih objektih. Izvajamo vezave elektro omaric tudi za specializirane industrije in poslovne subjekte, ki potrebujejo kombinacijo visoko in nizkonapetostnih omrežij.

Video nadzor

Poleg naštetega pa nudimo tudi načrtovanje, vzpostavitev in vzdrževanje video-nadzornih naprav za vaše poslovne, industrijske in/ali zasebne objekte. Poskrbeli bomo, da bomo izbrali najbolj optimalne rešitve za video nadzor v skladu z vašimi potrebami.